dinsdag 29 juni 2010

Werk en vissen....


O, wat zou ik één dezer dagen graag eens gaan vissen!
Of gewoon even luieren. Even niks!

Nietsdoen. Een zéér nuttige en zwaar ondergewaardeerde activiteit in deze "rat-race-maatschappij".
Je mág zoiets bijna niet meer hardop zeggen, maar ik kán het natuurlijk niet laten. Je krijgt altijd bedenkelijke blikken. Iets van: "Werk jijwel hard genoeg?" & "Het kan niet altijd feest zijn, toch?!"

Waaróm niet dan?!?

Houd jezelf niet voor de gek... leef nu! En mocht u het zich kunnen veroorloven....
néém de tijd en ga lekker vissen!

Karper Diem!

Ondanks dat ik tracht de kunst van het nietsdoen te beoefenen moet er toch af en toe eens gewerkt worden. Brood en spelen moeten er immers ook komen. En niet te vergeten... het dak boven mijn hoofd!

Niet alleen MIJN dak, maar ook dat van mijn vrienden Therponaikes & Marieke en hun kids. Een fijn ruim huis met twee badkamers...go Americain my friend!

Om kort te gaan en in schrijnende tegenstelling tot wat ik hier eerst preekte: weinig....érg weinig vrije tijd voorlopig. Als u eventjes geen stukjes aantreft dan wéét u waarom.

Al zal ik wél 's een visje in het mozaiek loslaten ;)

2 opmerkingen:

  1. Ik zie al dagen geen schub zoals hier gebruikelijk is maar ook geen poging er geen te vangen. Nu wil je aansporen te gaan vissen Ben maar tegelijkertijd wil ik dat je niets vangt, het is nogal tegenstrijdig dus. Maar ik moet het toch zeggen, Ben ga weer eens ouderwets blanken in het Twiske of in een stadswatertje in de buurt. Dan lezen we nog eens wat! :)

    Ap

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor je aanmoediging Ap! Het is nu een ruime maand verder. De laatste week véél kunnen vissen gelukkig; ik wás er aan toe!
    Helaas zijn die laatste dagen nou niet bepaald schubloos geweest. Nieuwe stukjes komen er aan!

    BeantwoordenVerwijderen