maandag 30 mei 2011

Een dipje...
Zou het dan tóch aan de meimaand liggen? Vorig jaar mei, toen ik dit blog begon had ik ook zo'n periode waarop het niet ging; dáágen zonder schubben!


En nu wéér zo'n periode. Net terwijl mijn blog ontdekt wordt door steeds meer lezers, Marcel Pomp (vispomp) een leuk stukje over mijn blog schreef (gestegen in de vishiërarchie werd er al gegrapt, haha! ;) en "Visdeal" me vroeg om een regelmatige bijdrage te leveren blijft mijn net droog. Weliswaar een schubje hier en daar maar dan ging het om een karper die vals gehaakt was.

En of mijn liefde voor de zeelt wederkerig is valt nog ook nog maar te bezien; ondanks mijn grondige voorbereidingen heb ik slechts éénmaal Tinca Tinca kunnen verleiden. Ze zijn er wel maar worden vaak afgetroefd door de wat snellere karper. 

Wat ik wél vang zijn rivierkreeftjes. Méér en méér vang ik ze aan de hengel. Inmiddels zijn voorbereidingen getroffen om de kreeftjes tijdelijk te huisvesten; er wacht hen een roemrijk en culinair einde. (inclusief een Franse chef)

wordt vervolgd dus...

4 opmerkingen:

 1. Hier is het ook harder werken voor een vis. Zo ontzettend wispelturig... Komt wel weer.
  Gr. Boudewijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ben,

  Jammer dat het jou nu niet lukt. Ik zal maar eens een dagje gaan prikken, want er zijn heus zeelten te vangen.

  Arjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het allemaal te makkelijk gaat is de uitdaging ook snel weg nietwaar. Enneh, mei is weer voorbij, wie weet wat juni brengt.

  grtx,

  FER

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ben,

  wees blij je hebt al een,ik ben nog steeds blank achter 2 maand zeelt vissen
  groet Peter de Belg

  BeantwoordenVerwijderen